Zahvaljujoč inovativni formulaciji Spaggiari omogoča večjo učinkovitost.
Z metodo CO-ekstruzije materialov lahko združimo prednosti dveh različnih tipov membran: certificiranje živil in maksimalno odpornost na zunanje agresije.
Notranja stena cevi, certificirana za hrano, omogoča maksimalno varen prehod mleka brez sproščanja zdravju nevarnih snovi.
Zunanja stena, posebej zasnovana, ima namesto tega nalogo zaščititi cev pred napadi vseh tistih elementov, organskih in drugih, ki jih lahko najdemo v sovražnem okolju, kot je molzišče.
Ta optimizacija delovanja cevi popolnoma ustreza zahtevam BfR (evropskih) in FDA (ameriških) živilskih predpisov.
Tehnične specifikacije materialov, iz katerih je cev izdelana, omogočajo uporabo tudi pri ekstremnih temperaturah: od -25C° do +110C°.
•Skladen z BfR (evropski) in FDA (ameriški) predpisi o hrani
•Odporen na napade mlečne kisline
•Prožna in elastična
•Odporen na visoke in nizke temperature
narejeno v Italiji
Priporočamo, da ta element zamenjate enkrat letno.
Naložbo izdelave spletne strani www.frambo.si in e-trgovine www.agro24.si so sofinancirale Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt je sofinanciran na podlagi javnega poziva«Vavčer za digitalni marketing«. Spletna stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: http://www.eu-skladi.si/.